De Boekhandelsprijs en een prachtige recensie in de Volkskrant!

IMG_5545

Op 20 februari won Lichter dan ik de Boekhandelsprijs en Adriaan van Dis overhandigde mij de gebonden versie met de felbegeerde sticker voorop. Van Gerda Aukes van Boekhandel Den Boer ontving ik de boekensteun met het aapje, ter nagedachtenis aan het aapje Soeko uit mijn roman. Wat een onovertroffen ambassadeurs zijn die boekhandelaren!

Bij de prijs hoorde ook een paginagrote advertentie in enkele kranten – en stomtoevallig plaatste de Volkskrant op diezelfde dag een hele fijne recensie met 4****. Dus toen kon ik ook niet meer zielig doen en zeggen dat ik nooit ben besproken in een van de grote kranten….

recensie Volkskrant

Schermafbeelding 2020-03-02 om 11.46.12

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.