Een nieuw blog: Dido’s Fiftysomething

logo3

Omdat er zoveel momenten zijn dat ik iets nieuws leer, iets wil delen of iets ongelooflijk handigs ontdek, ben ik een nieuw blog begonnen: Fiftysomething. Minimaal wekelijks zal hierop een berichtje verschijnen, aangevuld met zinvolle of vermakelijke links voor wie dit aanspreekt, ongeacht leeftijd of sexe. De onderwerpen zijn divers – het is dat ik het woord ‘ecclectisch’ een beetje moe ben, maar zo wordt het wel: een ecclectische selectie. Wie op de hoogte wil blijven, kan Fiftysomething ook liken op Facebook. En als je wil reageren, is dat helemaal geweldig, stel me een vraag, of vul mijn tips aan. Anything. Al laat ik me uiteraard niet schofferen. 

Met dank aan Geurengoeroe Erik Zwaga, die me erop wees dat ik met deze titel nog jarenlang vooruit kan!

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.