Achter de Schermen bij DWDD

Op 7 mei waren Derk Sauer en Ellen Verbeek te gast bij DWDD. Lisa-Xiu Kok maakte dit filmpje voor de uitzending.

Op 7 mei waren Derk Sauer en Ellen Verbeek te gast bij DWDD. Als schrijver van het boek keek ik vanaf de bovenverdieping toe hoe Ellen over haar ervaringen met de Russische lezeressen van Cosmo vertelde. Lisa-Xiu Kok maakte dit filmpje voor de uitzending. Let ook op Ellens reactie als ze ontdekt dat ik niet vlakbij haar zit, maar onbereikbaar een etage hoger. Three is a crowd, dacht de redactie blijkbaar toen ze mij daar placeerde.

Zie ook: Fragment DWDD 7 mei 2013

Written By
More from Dido
Boekpresentatie Lichter dan ik
Op 4 september is de boekpresentatie van mijn roman, jullie zijn allemaal...
Read More
Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *