De Boekhandelsprijs en een prachtige recensie in de Volkskrant!

Op 20 februari won Lichter dan ik de Boekhandelsprijs en Adriaan van Dis overhandigde mij de gebonden versie met de felbegeerde sticker voorop. Van Gerda Aukes van Boekhandel Den Boer ontving ik de boekensteun met het aapje, ter nagedachtenis aan het aapje Soeko uit mijn roman. Wat een onovertroffen ambassadeurs zijn die boekhandelaren!

Bij de prijs hoorde ook een paginagrote advertentie in enkele kranten – en stomtoevallig plaatste de Volkskrant op diezelfde dag een hele fijne recensie met 4****. Dus toen kon ik ook niet meer zielig doen en zeggen dat ik nooit ben besproken in een van de grote kranten….

recensie Volkskrant

Schermafbeelding 2020-03-02 om 11.46.12

Written By
More from Dido
Uit het Nieuwe Diep gevist…
Eenzame wrakken aan de oever van het Nieuwe Diep. Ik wou dat...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.