Een mooie recensie voor een mooi stuk – en nu op YouTube te zien!!

foto: annemieke van der togt

Tot mijn grote verdriet – plus dat van alle betrokkenen – hebben de corona-maatregelen verhindert dat iedereen kon genieten van dit mooie toneelstuk. Maar YouTube biedt troost: volg de link en bekijk het stuk thuis. Ook dat is indrukwekkend dankzij het schitterende spel.

Lichter dan ik – het toneelstuk – ging op 11 oktober j.l. in première en kreeg een prachtige, doorwrochte recensie in de Theaterkrant. Toch het vakblad voor theaterdieren, dus daar mogen ze trots op zijn. En ik ook wel behoorlijk!

Ook Moesson, hét Indisch Maandblad vond het een mooie voorstelling.

Dagblad Trouw kwam eveneens met een recensie, die ik persoonlijk een beetje oppervlakkig vond en makkelijk opgeschreven. Het zal de Trouwlezers niet tegenhouden om te gaan kijken denk ik (toch nog 3 sterren).

Written By
More from Dido
Het Azië Magazine (Kester Freriks) besprak mijn boek:
En daar was ik toch wel even stil van (al staan er...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.