Een mooie recensie voor een mooi stuk

foto: annemieke van der togt

Lichter dan ik – het toneelstuk – ging op 11 oktober j.l. in première en kreeg een prachtige, doorwrochte recensie in de Theaterkrant. Toch het vakblad voor theaterdieren, dus daar mogen ze trots op zijn. En ik ook wel behoorlijk!

Ook Moesson, hét Indisch Maandblad vond het een mooie voorstelling.

Dagblad Trouw kwam eveneens met een recensie, die ik persoonlijk een beetje oppervlakkig vond en makkelijk opgeschreven. Het zal de Trouwlezers niet tegenhouden om te gaan kijken denk ik (toch nog 3 sterren).

Written By
More from Dido
Lezingen in 2020:
OOK MIJN LEZINGEN ZIJN TOT NADER ORDER UITGESTELD! BLIJF GEZOND ALLEMAAL EN...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *