Een nieuw blog: Dido’s Fiftysomething

Omdat er zoveel momenten zijn dat ik iets nieuws leer, iets wil delen of iets ongelooflijk handigs ontdek, ben ik een nieuw blog begonnen: Fiftysomething. Minimaal wekelijks zal hierop een berichtje verschijnen, aangevuld met zinvolle of vermakelijke links voor wie dit aanspreekt, ongeacht leeftijd of sexe. De onderwerpen zijn divers – het is dat ik het woord ‘ecclectisch’ een beetje moe ben, maar zo wordt het wel: een ecclectische selectie. Wie op de hoogte wil blijven, kan Fiftysomething ook liken op Facebook. En als je wil reageren, is dat helemaal geweldig, stel me een vraag, of vul mijn tips aan. Anything. Al laat ik me uiteraard niet schofferen. 

Met dank aan Geurengoeroe Erik Zwaga, die me erop wees dat ik met deze titel nog jarenlang vooruit kan!

Tags from the story
,
Written By
More from Dido
Het verzwegen verhaal
Op 3 oktober gaat de documentaire 'Buitenkampers' in première. Hier het stuk...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *