Wennen en hechten; een handreiking voor adoptiegezinnen

Een kleine 'how to' voor ouders met een adoptiekind.

Als adoptieouder vraag je je regelmatig af: komt het door de leeftijd of door de adoptie dat mijn kind zich zo lastig gedraagt? Maar ook als je kind engelachtig doet wat er van haar of hem wordt verwacht, kan je je vraagtekens plaatsen.

Omdat ik als journaliste de kans kreeg om adoptiedeskundigen te interviewen en zo indirect om consult kon vragen, leek het me wel zo eerlijk om die kennis met collega-adoptieouders te delen. Wennen en hechten is voor ouders die hun adoptiekindje al hebben ‘ontvangen’, zoals dat heet.

Tags from the story
,
Written By
More from Dido
Lichter dan ik
Mijn eerste roman, geïnspireerd op het leven van mijn betovergrootmoeder en talloze...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.